Erzurum cağ kebabı hazırlayıp, pişirip satacak bir dükkan açmaya ne dersiniz? Fimleri izleyin..Kopyalayabilirsiniz.. Biraz antrenman yaparsanız, kısa süre içinde usta olabilirsiniz.. KOSGEB 'den veya bankalardan krediyi kapabilirsiniz..

Erzurum Cağ Kebabı filmini izleyin..Ardından gelen filmi de izleyin.

Bir başka Cağ kebabı tarifini filmi izleyerek öğrenin. Cağ kebabı, 'cağ döneri' veya 'yatık döner' Keçi ve Kuzu etinden yapılan bir çeşit kebaptır. Malzemeye soğan, tuz ve karabiber eklenir ve hazırlanan parça et'lere eklenen soğan, reyhan, tuz ve karabiber gibi baharatlar et ile iyice yoğrulur. Eğer daha fazla lezzetli olması istenirse hazırlanan et dinlendirilir ve 24 saat serin ortamda veya buzdolabında bekletilir .

Cağ kebabının  nasıl hazırlandığını, muhteşem bir türkü ile seyredin...Büyük bir tat alacaksınız..

Bir gazeteci, cağ kebabının nasıl yapıldığını sorguluyor.. Siz de öğrenin..

Meşhur Tortıum Aksu Cağ Kebap Salonları - CABBAR ERDOĞAN 'ın dükkanı size ilham verebilir. Sarı gelin türküsüyle inceleyin, örnek alın....

Bir başka ÇAĞ KEBAB