Video meslek filmlerimizi seyrederek, iş kurabilirsiniz.

Merkez adresi: Perpa Ticaret Merkezi, B Blok, Kat:9, No.1434 / Mavi Avlu- Şişli- İstanbul- Tel: 0535 013 35 40
E-posta: bizeisgerek@gmail.com

Erzurum cağ kebabı hazırlayıp, pişirip satacak bir dükkan açmaya ne dersiniz? Fimleri izleyin..Kopyalayabilirsiniz.. Biraz antrenman yaparsanız, kısa süre içinde usta olabilirsiniz.. KOSGEB 'den veya bankalardan krediyi kapabilirsiniz..

Erzurum Cağ Kebabı filmini izleyin..Ardından gelen filmi de izleyin.

Bir başka Cağ kebabı tarifini filmi izleyerek öğrenin. Cağ kebabı, 'cağ döneri' veya 'yatık döner' Keçi ve Kuzu etinden yapılan bir çeşit kebaptır. Malzemeye soğan, tuz ve karabiber eklenir ve hazırlanan parça et'lere eklenen soğan, reyhan, tuz ve karabiber gibi baharatlar et ile iyice yoğrulur. Eğer daha fazla lezzetli olması istenirse hazırlanan et dinlendirilir ve 24 saat serin ortamda veya buzdolabında bekletilir .

Cağ kebabının  nasıl hazırlandığını, muhteşem bir türkü ile seyredin...Büyük bir tat alacaksınız..

Bir gazeteci, cağ kebabının nasıl yapıldığını sorguluyor.. Siz de öğrenin..

Meşhur Tortıum Aksu Cağ Kebap Salonları - CABBAR ERDOĞAN 'ın dükkanı size ilham verebilir. Sarı gelin türküsüyle inceleyin, örnek alın....

Bir başka ÇAĞ KEBAB

 

TRT  Haber- günlük programında yayınlanan cağ kebabının nasıl yapıldığının aşamaları ve lezzetle nasıl yiyileceği ayrıntılı şekilde anlatılıyor.. Kopya veriyoruz, dikkat... Hazırlayan :Akın Aydın

Hadi arkadaşlar.. Bu kadar film seyrettiniz.. Cağ kebabı dükkanı açmak için kolları sıvayalım..Yardıma ihtiyaç duyarsanız, bizi arayın..

İletişim :
Seyhan BARAK 
Telefon:
 0535 013 35 40

HİK-DER
Hibe ve Kredi İle İş Kurma,Yardımlaşma Derneği
E-posta veya telefon numaralarınızı bildirdiğiniz takdirde,
KOSGEB ve bankaların size ne tür hibe veya kredi çıkartabileceği konusunda bilgi gönderilecektir.

Bu web sitesi, M.Barak
tasarımıdır