Fırın açarak, ekmek üretebilir, para getiren ölümsüz bir iş yerine sahip olabilirsiniz... Tıklayın, youtube filmlerini izleyin lütfen

Ekmek Fırınında güveç nasıl üretilir?.

Ekmek üretimi..Başka bir film...İyi bir bilgilendirme daha..Siz de bir şeyler öğrenebilirsiniz...

YALÇIN EKMEK FABRİKASI.. Özel bir işletme..Sahibi konuşuyor ve tanıtıyor.. Fırın açma işine girmek isteyenler için gerçekten yol gösterici nitelikte..

SARMAŞIK MAKİNA - Boru Isıtmalı Katlı Tünel Fırınlar/Steam Tube Multi-Deck Tunnel Oven... Makinalara sahip olmak, fırın sahibi olmak anlamına gelebilir!

KUMKAYA FULL OTOMATİK TÜNEL FIRIN... Ne dersiniz? Hayal edebiliyor musunuz?

Mini fırınlar var.. Bir il veya ilçede çok temiz, modern bir fırın kurabilirsiniz.. Biz rastgele seçtik.. Sizler, daha çok araştırarak, kıyaslayarak bu makineleri satın alabilir, bir fırın sahibi olabilirsiniz!

*Ürün çeşidiniz çok, yeriniz kısıtlı ve pratik bir fırına ihtiyacınız varsa ekmak *( örneklerden birisi..siz başka marka da seçebilirsiniz) mini döner fırın serisi tüm ihtiyaçlarınızı fazlasıyla karşılayacaktır.

Kompakt yapısı ile kolay ve güvenilir kullanım sunmaktadır. 2030 serisi fırınları benzerlerinde üstün kılan ekonomik olması ve esnek yapısıdır. Hızlı yükleme boşaltma kabiliyeti ve güçlü yapısı ile istenilen sıcaklıklara kısa sürede çıkabilmekte, seri biçimde farklı ürünleri arka arkaya çıkarabilmektedir. Düşük enerji tüketimi ile muadillerinden bir adım öne çıkmaktadır.dayanıklı ve kompakt tasarımı sayesinde ağır çalışma şartları ve uzun çalışma süreleri altında sorunsuz şekilde çalışabilemektedir. Fırının tüm kritik aksamı 304 kalite paslanmaz çelikten imal edilmektedir. Güçlü buhar sistemi ve dengeli ısı dağıtım teknolojisi ile yüksek kalitede ve lezzette parlak, mat, sert veya yumuşak kabuklu mükemmel son ürünler çıkarabilmekte, farklı ekmek çeşitleri, simit, poğaça gibi unlu mamüller ve baklava çeşitleri gibi birçok üründe mükkemel sonuçlar sunmaktadır.

Avantajları

• Dengeli ve verimli ısı dağıtım/transfer sistemi

• Kompakt az yer kaplayan yapısı

• Aralıksız ve homojen pişirme performansı

• Endüstriyel buhar sistemi sayesinde Yüksek buhar üretim kapasitesi

• Güçlü hava sirkülasyon sistemi

• Isı kaybını önleyici izolasyon sistemi

• Yüksek ısıya dayanıklı Özel kalite uzun ömürlü paslanmaz çelikten imal edilen yanma hücresi(cehennemlik)

• Komple paslanmaz çelikten imal edilmiş iç aksamlar, gövde ve dış kaporta

• Sağlam ve Dayanıklı konstrüksiyon

• Düşük enerji tüketimi

• Her alana uyabilen estetik dizayn

• Kullanım ve bakım kolaylığı

• Hızlı ve Pratik yükleme-boşaltma

• Ekstra buhar kapasitesi

• Gözlem camı ve ısı dayanıklı halojen aydınlatma sayesinde pişirme sırasında takip imkanı

• Dijital ısı ve zaman kontrol sistemleri

Opsiyonel

• motorin,fuel-oil, LPG, doğalgaz, katı yakıt veya elektrik ısıtmalı

• Elektronik veya dokunmatik kontrol paneli

• Tek parça veya demonte sevk imkanı

• Ekstra buhar sistem desteği

• Fırın Kontrol sistemine pişirme programı yükleme imkanı

• Isıya dayanıklı iç aydınlatma seçeneği

Yüksek kapasitede birçok hamur türünün hazırlanması için ideal ekipmanlar var...

Paslanmaz çelikten imal edilen yoğurma bıçağı ve spiralin yönlendirmesiyle hamurun homojen ve hijyenik bir şekilde yoğrulmasını sağlayan makinedir.

Spiral yoğurma kolu ve bıçağı ile hamur homojen ve hijyenik şekelde yoğrulur , üstten alta tamamen havalandırır ve bu da hamur kalitesini artırır.

Hayal ederken bir fırın açabileceğinizi düşünüyoruz...Yapacaksınız!

Hamur yoğurma makinesi

Hamur yuvarlama makinesi..

Heyacanınızı, araştırma yaparak bir fizibilite raporu çıkartarak ileriye taşıyın..

İyi fırıncılar ve unlu mamülcüler mükemmel ürün kalitesinin sadece ürünün kalitesi ya da pişirme süreciyle alakalı olmadığını bilir, ürünün pişirme öncesindeki süreci de oldukça önemlidir. İmalatta ürünlerin pişirilmek için fırına atılacağı zamanlama kadar sıcaklık ve nem kontrolü de çok önemli faktörlerdir. Bu dinlendirme odaları ile ürünlerin hazırlanıp kontrollü ortamlarda fermente edilmesi ile ürünlerin istenilen zamanlama ile pişirilip, müşteriye sunulması mümkün kılınırken, nem ve sıcaklık kontrolleri ile mükemmel ürün kalitesi sağlanmaktadır. İhtiyaçlarınıza özel mayalandırma veya saklama çözümleri ekmek kalitesi ile hizmetinizde. Proje bazlı üretilen ve tamamen müşterilerimizin ihtiyacına uygun olarak tasarlanan bu odalar poliüretan izolasyonlu PVC, alüminyum veya paslanmaz sandviç panellerden üretilmektedir.

Hamura şekil veren makine...