Hibe ve Kredi Alarak İş Kurma, Yardımlaşma Derneği,
size bir hedef gösteriyor..
İş projesi üretin. KOSGEB 'in çizdiği yol haritası üzerinde, size para yağdığını göreceksiniz. TÜBİTAK' da milyon TL var..

Siz önce kendinizi kontrol etmelisiniz?
Ben kimim?
Neredeyim?
Nasıl duruyorum?
Ayaklarım yere basıyor mu?
Bir iş kursam, aklım-bilgim-tecrübem bu işi yapmaya yetecek mi?
Yoksa, "ek" eğitim mi almalıyım?

Bu işe, önce kendinizi tanıyarak, kim olduğunuzu, gücünüzün ne olduğunu masaya yatırarak başlamalısınız. Kimse, sizin kaşınıza, gözünüze bakarak hakkınızda bir karar veremez.

Türkiye' nin geçmişinde, "İş kuracaklara, böylesine para dağıtıldığı" görülmedi, duyulmadı. Çünkü "PARA YOK" tu. Türkiye,  son 13 yılda, kendi iç dinamiklerini harekete geçirerek ve akıllı - becerikli yöneticilerinin yaratıcılıklarıyla, milli gelirini kişi başına 10.000 dolara yükseltti. İhracat 35 milyar dolardan, 158 milyar dolara çıktı ve Türk ticaret adamları, Dünya' nın pek çok ülkesine tonlarca  mal üretip, ihraç eder hale geldi..

Seçim çalışmalarına tanık oldunuz. Muhalefet partileri dahi, kendilerinin yönetmediği kaynaklardaki Türkiye gücünü gördüklerinden, emekliler başta olmak üzere "üretmeyen" kitlelere de "Yağdır Mevlam Su" der gibi, " bol keseden, hayali" para dağıtmaya başladılar.

Bizim Hibe ve Kredi Alarak İş Kurma, Yardımlaşma Derneği, "bol keseden kimseye hayaller" kurdurmuyor. Türkiye ' yi yönetenler, Hazine' de biriken kaynaklar ile Avrupa Birliği'nden gelen kaynakları, gençlere, kadınlara ve esnafa " Ticari faaliyet yapsınlar, bu yolla para kazanmayı öğrensinler" diye veriyorlar. Bu verilen "Hibe ve Kredi" destekleriyle sizler, bir iş planlayacaksınız, proje üreteceksiniz, 30.000 TL' den 150.000 TL ' ye kadar başlangıç itibariyle destek alacaksınız. Eğer çok başarılı olur da, yabancı ülkelere mal satmayı başarır, ardından da küçük işletmenizi fabrikaya dönüştürürseniz, alacağınız destek bir kaç milyon TL ' yi de bulacak..Var mısınız, büyüyen-gelişen Türkiye ile büyümeye.. Haydi, kolları sıvayın bakalım...

ÖZEL BANKALARI DA UNUTMAYIN...EĞER SİZ, ANLAŞMALARA SADIK KALIRSANIZ, PARA ÇOK...VEREN ÖZEL BANKALAR DA ÇOK.

Öncelikle, KOSGEB ' in anlaşma yaptığı Vakıfbank ile Halkbank üzerinde durmanız, diğer özel bankaların verdikleriyle de yakından ilgilenmeniz gerekebilir.

Çuvalla para var.. Yeter ki, sizin
"meslek" anlamında, yapacağınız bir işiniz olsun.

TÜBİTAK MİLYONLARCA TL İŞ GELİŞTİRME KREDİLERİ VERİYOR...TAKİP EDİN...

Bizim
Hibe ve Kredi Alarak İş Kurma, Yardımlaşma Derneği ' ne de üye olarak, çevrenizdeki "Para ve İş" haberlerinden daha çabuk haberdar olabilir, yol haritanızı da çizebilirsiniz.

İş planı ile ilgili iki ayrı video filmini izlemekte fayda var..

DİKKAT : TÜBİTAK FİKRİ OLAN GENÇ GİRİŞİMCİLERE
150 BİN TL
HİBE VERİYOR              *Tıklayın,okuyun