Video meslek filmlerimizi seyrederek, iş kurabilirsiniz.

Merkez adresi: Perpa Ticaret Merkezi, B Blok, Kat:9, No.1434 / Mavi Avlu- Şişli- İstanbul- Tel: 0535 013 35 40
E-posta: bizeisgerek@gmail.com

Bir mesleğiniz varsa sorun yok...Mesleğiniz yok ise, "Ben bedavadan kredi alır, sonra ne iş olsa yaparım" diye hayal kurmayın. Mes-le-ği-niz   o-la-cak!

*İş hayatındaki başarı kişilikle ilgilidir. Yetenekler, ilgi alanları, eğilimler, olaylar karşısında verilen tepkiler hangi mesleğe uygun olduğunun birer ipucunu verir. Biz, "doğru meslek" seçersek, kendimizi hep tatilde hissederiz. Yanlış meslek seçersek, yaptığımız iş, "hamallık" gibi gelir.

Mobilyacılık mı? Marketçilik mi?
Torna-tesviye dükkanı açmak mı?
Çiğköfte bayiliği mi? Kebap salonu mu? Kuru temizlemeci mi?
konfeksiyon atölyesi  kurmak mı?
Konfeksiyon satış mağazası açmak mı?

HANGİSİ?

Biz bu sayfada rastgele video filmleri seyrettireceğiz size?
Önce
"Hayal kurmayı" tavsiye ediyoruz.. Güçlü bir hayal kurun.. Mesleğiniz yok ise, derhal bir " meslek, ya da iş türü" seçin.  Bunun hayalini kurun. Sonra, bu hayali bir hedef halinde getirin. KOSGEB' i inceleyin. Hibe ve Kredi Alma, Yardımlaşma Derneği (HİK-DER) 'ne başvurun. Çok küçük harcamalarla, bir seçim yapabilecek seviyeye geldiğinizi göreceksiniz.

Seyredeceğiniz video filmleri, belki de hayatınızı yeniden yapılandıracak bir iş fikri yaratabilir. Haydi, iyi seyirler..Bir kağıt kalemle not da alabilirsiniz!
*Dikkat: Her video filmi bittiğinde, kapatmayın.. Ardından başka üretim filmi yayına girecek. Onları da tıklayın, izleyin..

İçli Köfte Dükkanı açabilirsiniz. TARİF:1

İçli Köfte Dükkanı açabilirsiniz. TARİF:2

İçli Köfte Dükkanı açabilirsiniz. TARİF:3

İnegöl köfteci dükkanı açabilirsiniz. İşte mükemmel bir tarif ve uygulama..

İnegöl köfteci dükkanı projesi için, işte mükemmel bir tarif ve uygulama çeşidi daha..

Ama siz otomobil tamirhanesinde kalfa olarak çalışıyorsunuz! Size, bir
"
Otomobil tamirhanesi" projesi gerek..

Siz, pasta yapmayı biliyorsunuz.. Hadi hemen şimdi bir "Pastane Projesi" hazırlayın. Dükkanı açacağız..

Büfecilik de bir proje .. Neden olmasın?

Karton bardak projesine ne dersiniz? Küçük bir fabrikatör olabilirsiniz!

Sanayici mi olmak istersiniz yoksa.. Bu proje de iş yapar..

Konfeksiyonda bir kalfa ya da usta mısınız? Dükkanınız olsun, ister misiniz?
Bu proje size uygun olabilir?

Dikiş-nakış da önemli bir proje olur.

Bu adam sokak satıcısı..Ne anlatıyor, duydunuz mu? Küçümsemeyin, iyi proje .. karın doyurur.

TRT belgesel yapmış..Alın size " sokak pilavcısı" projesi

İletişim :
Seyhan BARAK
Telefon:

HİK-DER
Hibe ve Kredi İle İş Kurma,Yardımlaşma Derneği
E-posta veya telefon numaralarınızı bildirdiğiniz takdirde,
KOSGEB ve bankaların size ne tür hibe veya kredi çıkartabileceği konusunda bilgi gönderilecektir.

Bu web sitesi, M.Barak
tasarımıdır