Pimak piliç çevirme ve endüstriyel mutfak  sistemleri üretiyor..

Piliç çevirme-döner tezgahları ve daha bir çok ürüne, üretici şirketin web sitesine girerek ulaşabilirsiniz

ENDÜSRTİYEL MUTFAK-PİLİÇ ÇEVİRME CİHAZLARINA BİR BAKIN!

1987′den itibaren Endüstriyel Mutfak Cihazları alanında piyasada çeşitli firmalarla birlikte üretici tecrübesi kazanarak 1993 yılında aktif olarak PiMAK Piliç Makinaları Ltd. Şti. adı altında firma kurulmuştur. Firma bu dönemde Türkiye’de henüz gelişme gösteren Endüstriyel Mutfak sanayide etkin bir sorumluluk anlayışıyla sektörde yerini almıştır.

Ülkemizde kurumsal olarak piliç makinaları üretiminde, öncülük yaparak bu alandaki büyük boşluğu doldurmuştur. Şu anki konumu itibariyle bu alanda ilk ve tek olmanın gururunu yaşamaktalar.

PİMAK piliç makinaları son yıllardaki büyümeye paralel olarak Endüstriyel Mutfak Sanayide ürün yelpazesini çeşitlendirmekle kalmayıp ülkemizde bir çok bölgede satış ve servis ağı oluşturmuştur. Dünyadaki ekonomik durgunluğa bakıldığında PİMAK olarak geleceğe umutla bakarak yatırımlarını maksimum arttırarak, son beş yılda sektörde kendini kanıtlamıştır.

PİMAK olarak ekonomik ve siyasi krizlerden az zararla kurtulmanın yolu olarak ihracatı seçip ülkemize döviz kazandıran, üretici ihracatçı konumuna gelinmiştir. Bugün itibariyle, Ortadoğu, Balkanlar, Rusya ve Türk Cumhuriyetlerinde temsilci firmalar aracılığıyla müşterilerine ulaşmaktadır. Hedefi,  Dünyada ve Türkiye’de Endüstriyel Mutfak Sanayisinin gelişmesine katkıda bulunmak ve bu alandaki görevlerini en iyi şekilde yapmaktır.

PİMAK piliç makinaları olarak müşteri taleplerine daha hızlı ve kaliteli hizmet verebilmek için fabrika alanlarını büyütüp üç birime ayırmıştır.

1. Bölümde Piliç Makinaları imalatı

2. Bölümde Hamur Makinalar & Mutfak Tezgahları ve Dolapları

3. Bölümde Her türlü Mutfak Ekipmanları ve Market Dolapları imalatı vardır.

Müşteri memnuniyetinde firma olarak geleceğe güvenle bakmak, müşterilerine karşı hizmeti kusursuz ve eksiksiz yapmaktır. Amaç kaliteden ödün vermemek, büyümektir…

Üretici şirketin web sitesi için bu linki tıklayın